C/Tarragonès, 25, 43710  Santa Oliva, Tarragona - Tel. 977 66 29 32 - info@carnsmila.com

Presentem Carns Irlandeses de la mà de Bord Bia

La carn irlandesa ha estat la protagonista del nostre Showroom en la trobada que s’ha organitzat juntament amb Bord Bia, l’Agència d’exportació de productes alimentaris del Govern Irlandès i Abp, el principal productor de carn irlandesa de qualitat excepcional.

A la trobada que va reunir participants del sector de la carnisseria i hoteleria, es va poder apreciar la gran qualitat de les carns de races autòctones irlandeses, com són Hereford i Angus. Carns internacionalment apreciades i premiades recentment amb múltiples guardons.

També es va poder degustar una àmplia mostra de presentacions: carpaccio, hamburguesa, steak tartar, tataki i també peces sense elaborar com la picanya i el tomahawk. Totes les peces formen part del catàleg de productes de Carns Milà, amb noves incorporacions constants per tal d’oferir sempre opcions clàssiques i innovadores al sector de la carnisseria i hoteleria.

Qualitats de la carn irlandesa

A causa de l’exigència del benestar animal, de l’excel·lència de les explotacions ramaderes així com de la climatologia entre d’altres, la carn irlandesa gaudeix d’un gran prestigi internacional. A més, el govern irlandès s’esforça a mantenir uns estàndards rigorosos pel que fa a la qualitat dels seus productes alimentaris. En el cas de les explotacions ramaderes, es fa especial esment a la sostenibilitat i al benestar animal. La tradició ramadera en petites granges i sempre d’alimentació basada en la pastura ha mantingut al llarg del temps aquest prestigi.

En què destaca la carn irlandesa

Tendresa: degut al tractament del bestiar i de la canal
Sabor: deliciós a causa de l’alimentació de l’animal a base de pastures
Suculència: a causa del contingut d’aigua de l’herba
Color: vermell característic pel carotè de l’herba
Marbrejat: greix infiltrat gràcies a la selecció de races d’aptitud càrnia.

Presentació Carns Irlandeses al Showroom de Carns Milà

Comentaris

    Deixa un comentari

    XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

    Facebook