La carn irlandesa ha estat la protagonista del nostre Showroom en la trobada que s’ha organitzat juntament amb Bord Bia, l’Agència d’exportació de productes alimentaris del Govern Irlandès i Abp, el principal productor de carn irlandesa de qualitat excepcional.

A la trobada que va reunir participants del sector de la carnisseria i hoteleria, es va poder apreciar la gran qualitat de les carns de races autòctones irlandeses, com són Hereford i Angus. Carns internacionalment apreciades i premiades recentment amb múltiples guardons.

També es va poder degustar una àmplia mostra de presentacions: carpaccio, hamburguesa, steak tartar, tataki i també peces sense elaborar com la picanya i el tomahawk. Totes les peces formen part del catàleg de productes de Carns Milà, amb noves incorporacions constants per tal d’oferir sempre opcions clàssiques i innovadores al sector de la carnisseria i hoteleria.

Qualitats de la carn irlandesa

A causa de l’exigència del benestar animal, de l’excel·lència de les explotacions ramaderes així com de la climatologia entre d’altres, la carn irlandesa gaudeix d’un gran prestigi internacional. A més, el govern irlandès s’esforça a mantenir uns estàndards rigorosos pel que fa a la qualitat dels seus productes alimentaris. En el cas de les explotacions ramaderes, es fa especial esment a la sostenibilitat i al benestar animal. La tradició ramadera en petites granges i sempre d’alimentació basada en la pastura ha mantingut al llarg del temps aquest prestigi.

En què destaca la carn irlandesa

Tendresa: degut al tractament del bestiar i de la canal
Sabor: deliciós a causa de l’alimentació de l’animal a base de pastures
Suculència: a causa del contingut d’aigua de l’herba
Color: vermell característic pel carotè de l’herba
Marbrejat: greix infiltrat gràcies a la selecció de races d’aptitud càrnia.