La Covid ha sigut culpable de molts canvis en tots els aspectes de la nostra vida. Com resulta evident, també ha afectat la societat a l’hora de menjar i cuinar, així com al moment de comprar o sortir a menjar fora de casa.

Hem tret el cuiner que portem dins (o l’hem descobert)

L’any 2020, estar tancats a casa va fer que els nostres hàbits gastronòmics experimentessin un canvi important. La gent que ja tenia mà a la cuina ha millorat les seves tècniques i, molts dels que no, han decidit que mai és massa tard per llençar-se al fantàstic univers culinari. Adaptar-se és crucial, i tots vam augmentar la nostra imaginació quan les opcions gastronòmiques es van reduir a les portes de casa endins, i vam voler transportar els restaurants als que no podíem anar a la nostra taula. Però ara tenim més ganes que mai de tornar a gaudir de la restauració, d’un bon servei i, sobretot, d’un bon menjar elaborat per unes altres mans.

El valor de la proximitat i la qualitat

Arran de la pandèmia, tots (o gairebé tots) hem donat importància a la qualitat de les nostres compres, i hem sigut partidaris de les adquisicions en negocis del nostre territori. Per això és tan important poder oferir als nostres clients i comensals el nivell de productes que busquen, a banda d’una bona atenció i comandes personalitzades, que són punts que els influeixen a l’hora de repetir (o no).

Els nostres productes provenen de granges de proximitat amb qualitat certificada.

La millora de l’alimentació

Paral·lelament a la millora de l’art culinària de cadascú, el culte al cos, al benestar i la salut també ha guanyat força. Cuidar-se està a l’ordre del dia i la carn és una molt bona font de proteïna i de nutrients que contribueixen a reforçar la immunitat del nostre sistema, juntament amb una dieta saludable i equilibrada. Per aquest motiu, és interessant tenir sempre opcions saludables i plenes de nutrients per tal satisfer les necessitats d’aquesta part de la població.

Tots els productes que servim van acompanyats de fitxa tècnica amb segells de qualitat i traçabilitat.

La reducció del malbaratament i la sostenibilitat, més importants que mai

Aprofitar al màxim totes les parts dels aliments i reduir minves també s’ha convertit en quelcom molt important. A Carns Milà ens agrada estar en constant actualització i aprenentatge, i és per això que, durant l’època Covid, la nostra R+D ha estat més en marxa que mai, per oferir al món de l’hostaleria allò que busquen: màxima qualitat i zero minves en la preparació i el consum.  

Les nostres solucions gastronòmiques de 5a gamma estan pensades per estalviar temps i recursos sense renunciar a la màxima qualitat i sabor a l’hora d’oferir-les als nostres comensals o clients. Descobreix el nostre ventall de plats i solucions de 5a gamma llestos per a regenerar fàcilment.


Aquestes tendències evolucionaran, canviaran i de ben segur que algunes es reforçaran segons com avanci la pandèmia. A Carns Milà estem a punt per fer front a tot allò que vingui, i adaptar-nos davant el canvi. La pandèmia ens ha servit per escoltar més als nostres clients, i així ho seguirem fent. T’invitem a consultar el nostre catàleg dirigit a professionals i a consultar-nos qualsevol dubte o petició.

[et_pb_wc_stock _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” custom_margin=”1px|||||”][/et_pb_wc_stock]