Productes GastroGust
de cinquena gamma

Producció i comercialització al voltant de 60 solucions gastronòmiques per a bars, restaurants, hotels, rostisseries, carnisseries i botigues delicatessen.

R+D continu per oferir nous productes a mercat, basats en la qualitat i amb la seguretat alimentària que ho requereix.

Cuinem plats de qualitat, amb ingredients de proximitat, diferencials, innovadors, sense conservants ni colorants, a baixa temperatura i llestos per escalfar i gaudir.

Què és la cinquena gamma?

Els aliments de cinquena gamma, també coneguts com d’alta gamma, són el resultat de l’aplicació de les noves tecnologies al món de la gastronomia, que fan possible disposar de plats elaborats molt difícils de distingir dels acabats de cuinar per un Xef professional.

Són utilitzats en gran quantitat de restaurants i hotels com a eina complementària per a l’elaboració dels seus plats, ja que permeten obtenir uns resultats molt bons de forma més fàcil i econòmica.

Deixem en mans del client la regeneració del producte que consisteix a introduir la bossa / barqueta durant 3 minuts al microones abans del seu consum.

A continuació el plat s’envasa en racions individuals al buit. Per acabar s’etiqueta el producte amb tota la informació necessària per a la seva regeneració i es distribueix en refrigerat.

Conservem el producte refrigerat entre 0 i 4 ºC durant el trasllat des de la nostra cuina fins a les instal·lacions dels nostres clients, mantenint en tot moment la cadena de fred. Per a això, disposem de transport especial refrigerat.

Aconseguim productes amb caducitats entre 90 i 120 dies en refrigerat mantenint totes les seves propietats organolèptiques.

 

GastroGust

Vols descarregar-te el nostre catàleg GastroGust?

Omple el formulari de contacte i et farem arribar el nostre catàleg.

Formulari de contacte