Aquesta setmana la guia Michelin ha presentat els seus esperats guardons i mencions. En un any atípic, on el sector de la restauració és dels que més ha patit per la pandèmia, les bones notícies són encara més celebrades.

Ens ha agradat molt saber que dos restaurants del Priorat que coneixem bé, que ens agraden per l’excel·lència de tracte del producte, en especial de les carns, han estat inclosos dins la guia. L’un amb una menció, l’altre amb la seva primera estrella.

Restaurant Brots a Poboleda

La menció que en fa la guia Michelin és la següent: “Tota una sorpresa gastronòmica amagada en un poblet del Priorat, situat entre muntanyes i envoltat de vinyes. El xef Pieter Truyts, va trobar en aquesta tranquil·la localitat la possibilitat de cuinar des del cor i desenvolupar una cuina creativa molt interessant, ja que exalta els millors productes locals i demostra un do tant per barrejar-los com per potenciar el seu sabor. “

Es pot accedir a tota la menció en aquest enllaç de la guia Michelin

 

Quatre Molins celebra la seva primera Estrella Michelin

Després de la menció, arriba la merescuda primera estrella. Diu la guia Michelin: “El jove xef Rafel Muria, format en grans cases amb estrelles d’Espanya, França i Itàlia, aposta en aquest senzill restaurant d’aire rústic-actual per una cuina creativa que emana il·lusió, amb plats elaborats i plens de sabor.”

Per tenir tota la informació del restaurant a la guia, es pot consultar aquí la fitxa del Quatre Molins 

Aquesta setmana hem tingut l’ocasió d’anar a felicitar els dos restaurants en persona i compartir la seva alegria. Sabem que vindran més mencions i més estrelles perquè el món de la restauració s’ha fet fort durant aquests temps difícils.

Des de Carns Milà hi seguirem posant entusiasme i rigor per poder seguir proveint de productes excel·lents les cuines dels xefs.

Felicitem el restaurant Quatre Molins per la seva primera estrella Michelin