Aquesta setmana hem signat un acord pel qual els productes de 5a Gamma de Bon Gust s’integren al catàleg de Carns Milà i a la nostra xarxa de comercialització. Per aquest motiu, l’equip comercial de Carns Milà es farà càrrec de les comandes i lliurament dels productes.

La 5a gamma Bon Gust incorpora plats de qualitat, amb ingredients de proximitat, diferencials i innovadors, sense conservants ni colorants, a baixa temperatura i llestos per a escalfar i gaudir.

Frede Sancho i Eulàlia Milà certificant l'acord de V gamma.
Els accionistes de Taller de Cuina Bon Gust i Carns Milà certificant l’acord de col·laboració.

Tecnologia i 5a Gamma per a horeca i carnisseries

S’utilitza la tecnologia de la cuina al buit a baixa temperatura, aconseguint així millorar textures i sabors així com llargues caducitats en refrigerat mantenint les propietats organolèptiques dels productes.

El catàleg de plats de cinquena gamma consta de més de 60 productes amb caducitats entre 90 i 120 dies en refrigerat fruit d’aplicar la tecnologia de cuina al buit. Són 60 solucions gastronòmiques per a bars, restaurants, hotels, rostisseries, carnisseries i botigues delicatessen.

El naixement de Taller de Cuina Bon Gust és fruit de la experiència i coneixements de Xavier Marquès en algunes de les millors escoles i restaurants del país com ara l’Escola Hoffman, l’Escola d’Hosteleria de Cambrils, el Restaurant Can Freixa, Can Sala, el Racó Can Fabes, el Bulli i TBTC (Tony Botella Taller de Cuina).

Pel que fa als clients existents de Taller de Cuina Bon Gust, s’assignarà un comercial de zona de referència que en els propers dies s’hi posarà en contacte. Es mantindran les tarifes del catàleg 2019 com a mesura excepcional de contenció de preus per la situació actual.

Què és un plat de 5a Gamma?

Els aliments de cinquena gamma, també coneguts com d’alta gamma, són el resultat de l’aplicació de les noves tecnologies en el món de la gastronomia, que fan possible disposar de plats elaborats molt difícils de distingir dels acabats de cuinar per un Xef professional.

Els productes de cinquena gamma són utilitzats en gran quantitat de restaurants i hotels com a eina complementària per a l’elaboració dels seus plats, ja que permeten obtenir uns resultats molt bons de forma més fàcil i econòmica.