La peça premium de la temporada gastronòmica de l’estiu té un nom : Cube Roll, també conegut com Rib Eye, si bé presenta alguna diferència en el tall. En tot cas, aquesta peça prové de la part alta del llom.

Aquesta carn no necessita cap salsa per ser deliciosa. Sovint es serveix simplement condimentada amb sal i pebre, tot i que de vegades s’hi serveixen salses com a acompanyament o es condimenta lleugerament abans de cuinar.

La mitjana del seu contingut de greix es troba entre el 10% i el 15% i es caracteritza principalment pel seu alt grau de marbrat, tendresa i suculència. Per fer-lo encara més deliciós, aquest tall requereix un bon període de maduració per potencializar les seves qualitats que li confereix un intens sabor.

Part de la vedella on s'ubica el Cube Roll

Aquesta peça és la més exclusiva per als àpats goumets. A Carns Milà en tenim una selecció de les millor races d’arreu del món. En destaquem Black Angus de cria a Irlanda, Austràlia i EEUU. Rubia Gallega d’Espanya i també les races Simental i Frisona de Dinamarca, Alemanya i Holanda. Totes aquestes referències estan ja disponibles al catàleg per carnisseries i Horeca i també a la venda per particulars.

Cube rolls exclusius per a la Revetlla de Sant Joan

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”111″ _builder_version=”4.4.1″][/et_pb_shop]