Quan tens convidats, festes o celebracions, preparar una taula d’embotits és una molt bona idea, ja que: A qui no li agrada degustar uns bons embotits?

Hi ha tanta varietat d’embotits, que per escollir-los és tot un trencaclosques. A més dels embotits tradicionals, tenim l’àmplia família dels bulls, el bisbe blanc, el bisbe negre, el pa de fetge, la botifarra del perol i altres que poden ser desconeguts per als convidats. D’altra banda tenim els embotits secs, la llonganissa de pagès, el fuet, secallona, etc. 

A Carns Milà us donem algunes idees per servir una magnífica taula d’embotits. 

Triem i servim els embotits

Un bon començament és proporcionar una mostra d’embotit sencer, com un bon llom embotit o un pernil ibèric o ambdós, però també es pot servir embotit blanc, com el bisbe blanc o la botifarra del perol, entre d’altres. O bé, embotits secs; sense pebre vermell com, per exemple, el fuet, la llonganissa, etc. 

Si ho combinem amb els embotits vermells com el xoriço, xoricets o el xoriço picant completem la nostra taula d’embotits amb una gran varietat per tots els paladars. 

És important tenir en compte servir els embotits a temperatura ambient. Per tant, si tenim embotits que es conserven a la nevera haurem de recordar treure’ls una estona abans de servir-los. 

És preferible servir els embotits tallats per facilitar la feina als nostres convidats, però tingues en compte que els embotits vermells tendeixen a tacar els altres embotits fent que els sabors es barregin. Per tant, és convenient servir-los separats dels altres. 

Es pot aprofitar, també, per incloure a la taula altres embotits que potser són desconeguts per als convidats. Entre el catàleg d’embotits Milà, s’hi poden trobar embotits tradicionals d’alta qualitat que es diferencien de les taules habituals.

Escollim un bon acompanyament

Finalment, cal preparar un bon acompanyament, i per això pots optar per una degustació de formatges, fruits secs, una amanida, tomàquet, torrades o un bon pa, però el més important és un bon vi.

acompanyament-embotits-carnsmila