Estrenem Showroom Milà, una sala preparada per fer demostracions dels nostres productes així com formació al món de la carnisseria i hostaleria. La sala compta amb càmera zenital que reprodueix en tot moment en una pantalla gegant l’acció de la zona de demostració. També, una cuina equipada amb diferents mètodes de coccions i frigorífics amb refrigeracions segmentades.

El Showroom de Carns Milà preparat per tot tipus de formacions i demostracions per a carnisseries i hostaleria

Una sala per la formació de qualitat dirigida a carnisseria i hostaleria

La capacitat màxima de la sala per a formacions és de 10 persones. Així es pot oferir un programa de qualitat i personalitzat als assistents. La proximitat amb el formador i la pantalla superior, que permet veure tots els processos sense perdre’n cap detall, fa que les sessions siguin molt productives.

Cada sessió és de 1:30 h de durada i es preveu tenir un programa tancat anual amb possibilitat d’obrir noves dates i noves formacions destinades a col·lectius que ho solicitin.

Showroom per a demostracions i formació del món de la carnisseria i hostaleria

Comença l’Experiència Milà

Amb més de 30 anys d’experiència com a proveïdors gastronòmics, hem iniciat el programa de demostracions amb aplicacions de producte Pagani Chef pel seu compromís amb l’alimentació saludable i amb etiquetes netes (clean label).

El Showroom Milà és també la porta d’entrada a iniciar un recorregut per les nostres instal·lacions, sales d’especejament, cambres refrigerades i molls. Aquestes instal·lacions ens permeten tenir una àmplia gamma de producte.

Experiència Milà: Showroom i visita a les instal·lacions

En el cas d’estar interessat/da en participar en una demostració o formació, pots posar-te en contacte amb la persona del departament comercial que t’atén normalment, o bé enviar un e-mail a info@carnsmila.com