La recerca i millora dels nostres productes i serveis ens ha portat a incloure al catàleg de Carns Milà els productes de Pagani Chef.

Pagani Chef és la línia de condiments, aromes i ingredients exclusius per a la indústria alimentària. La seva gran experiència en processament i transformació de productes carnis ha permès desenvolupar una àmplia i completa gamma de productes. Amb més de 100 anys d’experiència en el sector, a més de comptar amb una àmplia gamma de productes per a les nombroses preparacions de la carn, oferim conjuntament assistència tècnica personalitzada per a una millor aplicació dels condiments, mescles i aromes.

La línia d’additius naturals lliures de químics

Destaca per ser el complement ideal del productes Milà, per ser versàtils davant les presentacions de la línia de restauració, com també per assegurar els millors additius d’origen completament natural per a les línies dels processats.

Quina millor manera d’assaborir, decorar i embellir les  preparacions gourmet?

Amb Pagani Chef oferim una gamma per a enriquir amb gust i embellir les preparacions gastronòmiques, amb un excel·lent resultat que farà les delícies dels ulls i de la boca. A més, cada producte presenta una àmplia proposta de receptes testades pensades per a tot tipus d’ocasions.

Més creativitat en les receptes

Trobareu un munt d’idees noves, fàcils de fer amb suggeriments útils descrits pas a pas, amb un llenguatge clar i senzill. Durant les demostracions que iniciarem conjuntament, descriurem els mètodes i les tècniques més innovadores per a la preparació i la transformació de les carns.

En vols saber més? Contacta amb el teu comercial de Carns Milà o envia’ns un email a info@carnsmila.com.

Productes Pagani Chef a Carns Milà