Amb l’arribada de la calor és moment de començar a fer dinars amb una piscina, el mar o fins i tot un riu a l’abast, i a la nit, sopars a la fresca. No hi ha millor manera de compartir moments increïbles que fent una barbacoa amb la gent que estimes.

Repassa l’agenda dels amics i tria quina és la casa més adequada, aquella amb espai oberts, una bona terrassa o un jardí prou gran per preparar una barbacoa d’estiu.

Els dies d’estiu són llargs i per tant, s’aprofiten més les hores de sol. Quan el sol es pon, és moment de muntar la taula al carrer i fer foc. Acompanya-ho d’una cerveseta, unes copes de vi i fes petar la xerrada. Quan les brases comencin a ser presents, és moment de posar-hi la carn, les butifarres, el xai i la cansalada. Deixarem per últim la xistorra perquè s’encén molt fàcilment.

Coses indispensables per fer una barbacoa d’estiu

  1. Una bona carn. El gran èxit de les barbacoes són gràcies al producte.
  2. L’Espai. Trieu un lloc, una casa, un racó agradable per fer la prèvia, menjar i petar la xerrada després. És la gràcia de reunir-se amb un grup d’amics.
  3. Tenir un bon carbó. Sembla una tonteria però si el carbó és bo, és molt més fàcil fer brasa. S’encén més ràpid i es cou millor.
  4. Deixa’t assessorar i prova coses noves. La botifarra i la xistorra estan molt bé, però ja has provat el xoriç criollo?  Cada carnisser té la seva especialitat, confia amb la seva experiència i deixa’t anar.

Els nostres recomanats

Sense cap mena de dubte, les mitjanes de vedella Milà són un èxit assegurat. Però si el que vols és sorprendre, decanta’t per la peça de vedella coneguda com a “Tomahawk”. Sorprendràs als invitats i segur que serà una vetllada memorable!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]