Estàs a càrrec d’una empresa del món de l’hosteleria i busques poder optimitzar temps, minimitzar esforços, o bé, et manca material i personal especialitzat? A Carns Milà tenim la millor solució per al teu hotel o restaurant: els productes d’alta gamma.

Aquests, són utilitzats com a eina complementària per a l’elaboració dels plats, ja que permeten obtenir resultats previsibles d’una manera fàcil i econòmica. Són el resultat de l’aplicació de les noves tecnologies al món de la gastronomia, que fan possible que tot establiment pugui disposar de plats que se situen al nivell de les millors receptes cuinades per xefs de prestigi.

Què t’oferim?

El catàleg de Carns Milà està en constant moviment. Afegim aliments de cinquena gamma constantment, sempre amb l’ànim d’ampliar l’oferta i evolucionar: actualment, tenim a la teva disposició unes seixanta solucions gastronòmiques diverses. Totes elles, són plats d’alta qualitat, amb ingredients de proximitat, sense conservants ni colorants, cuinats a baixa temperatura i llestos per servir.

La novetat més desitjada: arrossos en un tancar i obrir d’ulls

L’arròs és un plat molt estimat per tots els fidels a la cuina mediterrània, però no sempre és possible que el resultat sigui el desitjat.

A Carns Milà som conscients que no hi ha res pitjor que passar-se hores a la cuina elaborant una recepta i no quedar satisfets amb el resultat. Per això, hem dissenyat diverses marques d’arròs, que és un dels aliments més rics en nutrients i més versàtils que existeixen.

Amb les nostres marques d’arròs de cinquena gamma, l’únic que està a les teves mans és afegir la quantitat indicada d’arròs i d’aigua, no caldrà ni que et preocupis d’elaborar el famós fumet. A més, també podem utilitzar-les per a fer fideuà! Sona bé, oi?

Formats

Tots els arrossos se serveixen en paella fina i cada ració compta amb la seva pròpia barqueta, que conté tota la base nutricional (proteïnes, carbohidrats, etc.) necessària. Cadascuna de les caixes comprèn 28 barquetes. Les quantitats funcionen de la següent manera:

2 racions46 cm de base200 grams d’arròs850 ml d’aigua
3 racions54 cm de base300 grams d’arròs1125 ml d’aigua
4 racions60 cm de base400 grams d’arròs1400 ml d’aigua
5 racions65 cm de base500 grams d’arròs1925 ml d’aigua
6 racions65 cm de base600 grams d’arròs1900 ml d’aigua

Tipologies d’arrossos

  • Marca de Peus de Porc
  • Marca Marinera
  • Marca de Secret i Ceps
  • Marca Vegana de Verdures i Bolets

Si estàs interessat en rebre més informació sobre els nostres productes d’alta gamma o en ser distribuidor, posa’t en contacte amb nosaltres i parlem-ne.