Setembre és per a molts un mes per tornar a començar, un mes d’emprendre canvis i proposar-nos noves metes.
A Carns Milà som conscients que hem de cuidar el planeta que ens envolta, i fer petits canvis a nivell d’empresa, posar de la nostra part per sumar per construir camí cap a un món més respectuós amb el medi ambient. Així doncs, hem decidit integrar accions de sostenibilitat per tal de reduir la nostra petjada de carboni.

El primer pas: plaques solars a les nostres instal·lacions

La nostra prioritat era deixar enrere l’energia convencional, així que ens vam submergir en el projecte d’instal·lar plaques solars per tal de produir i consumir la nostra pròpia energia. A més, l’energia fotovoltaica no emet diòxid de carboni, fet que redueix notablement la nostra petjada de carboni.

El següent objectiu: envasat més respectuós amb el medi ambient

El plàstic era un dels materials més utilitzats quant a l’envasat carni, però a mesura que passa el temps, ens n’adonem que és necessari que això canviï, i ens hem proposat reduir i substituir el plàstic per envasos d’altres materials que siguin menys nocius pel medi ambient, és a dir, que siguin reciclables o biodegradables.

I això no és tot, el futur de Carns Milà és verd, i tenim en ment més projectes de sostenibilitat dels quals sempre us informarem a mesura que es facin realitat.