No és cap secret que en ple segle XXI en el món laboral encara s’hi denota la manca d’equitat entre homes i dones. En el sector carni i a casa nostra, ens sentim orgullosos de poder dir que aquesta desigualtat està minvant des de fa uns anys. Un dia com avui, posem en valor el paper de la dona i l’auge del sector femení en empreses les quals abans ni es concebia tenir-hi dones en plantilla.

Per tal que us feu una idea de per què ens brillen els ulls en parlar d’aquest tema, us deixem un gràfic on s’aprecia el progrés de la plantilla al llarg dels anys, i el petit percentatge de dones que l’any 2010 ocupaven una posició a Carns Milà.

Fa una dècada la gran majoria de plantilla estava formada per homes, i, encara que pensem que falta molt camí per recórrer, podem dir ben satisfets que en 10 anys aquest ínfim 6% s’ha convertit en un 40%. I no només això, les dones som presents en gairebé tots els sectors de l’empresa: producció, administració, vendes… I ocupant llocs de responsabilitat. N’és un exemple l’administradora de l’empresa, Eulàlia Milà.

L’únic àmbit de Carns Milà on encara podem dir que no hi ha presència de cap dona és entre els xofers. Així que si t’interessa, contacta amb nosaltres. T’esperem!

Plantilla d'administració a Carns Milà