El passat cap de setmana es va celebrar la XIV edició de Tastos i Maridatges a Cava Nadal. Un any més a Carns Milà vam voler participar a l’esdeveniment i vam ser-hi presents amb diferents tipus de carns.

Aquest any la novetat era la carn irlandesa, per tant, vam voler portar les millors peces a degustar juntament amb el clàssic del Xai d’Aragó i la Mitjana de Carns Milà.

Drumlin Gold

drumlin goldLes peces seleccionades per Drumlin Gold es tracten amb un procés completament natural per conseguir una carn més tendra. Una refrigeració lenta i suau on s’acaba madurant al buit, controlant acuradament la seva refrigeració i així creant un sabor i textura irrepetible.

Glasan Farm

Es tracta d’una carn de boví premium de carn de pastura. Es caracteritza per tenir una maduració tradicional (3-5 dies de cambra en canal) i es produeix sota el sistema patentat ultratender.

Xai d’Aragó

xai d'aragóUna carn de xai tendra, saborosa i saludable, adaptada per a tot tipus de consumidors. El procés de criança es basa aprofitant el territori aragonès, tant en pastures de muntanya i mitja muntanya com a les zones més àrides de la vall de l’Ebre.

Hereford

herefordLa raça Hereford té els seus orígens en el Comptat de Herefordshire, Anglaterra. Produeix carn de la millor qualitat amb únicament una alimentació a base de pastures.

Angus

angusAngus és una carn considerada com una de les millors del món per la seva tendresa, el seu sabor i la textura suau. Té una proporció justa de greix infiltrat per un sabor immillorable, una textura fina i una tendresa excepcional.