Irlanda és coneguda i apreciada mundialment per les seves carns de boví de la més alta qualitat; reputació protegida per un rigorós sistema de control de qualitat. És per això que gran part de l’equip de Carns Milà va viatjar a Irlanda per conèixer de primera mà els seus productes, tot veient l’entorn on es desenvolupaven els animals i les instal·lacions de diverses empreses proveïdores.

Qualitats de la carn Irlandesa

L’excel·lència de la carn irlandesa ve donada gràcies a l’alimentació del bestiar. Els animals tenen més llibertat i s’alimenten de les pastures, fet que després es veu reflectit no només en el color vermell de la carn, característic pel carotè d’herba, sinó també en les seves propietats organolèptiques.

És evident la virtuositat de la carn, és per això que els irlandesos la venen a més de 60 països, sent així el principal exportador de boví de l’hemisferi nord. Un 95% de la seva producció és venuda a l’exterior, amb xifres d’un total de 525.000 tones.

Evolució del mercat de la carn

Hi ha una constant evolutiva al sector carni. No només hi ha canvis en la producció sinó que el consumidor s’ha tornat més exigent i vol gaudir-la al màxim.

Irlanda, conscient d’això, s’ha proposat liderar el mercat de la carn i treballar en les millors races, com l’Angus i la Hereford, amb sistemes de criança tradicionals, respectuosos amb el medi ambient, sostenibles i sobretot que garanteixen el benestar animal. Tot això es materialitza en una carn excel·lent, de gran sabor i tendresa, amb totes les garanties de qualitat, traçabilitat i sostenibilitat.

Tenim clar a Carns Milà que cal posar l’accent en les exigències del consumidor. L’evolució del mercat cap a les tendències gastronòmiques és evident i per a nosaltres és importantíssim oferir la millor qualitat als nostres clients en tot moment. Per això hem apostat per ampliar el nostre catàleg amb referències irlandeses de diferents presentacions de format i envasat.