Per què visitem Anuga, la fira gastronòmica?

A Carns Milà aquesta setmana hem visitat la Fira Anuga. Anuga és la fira líder mundial d’aliments per al comerç, la gastronomia i el consum que se celebra cada dos anys a Colònia, Alemanya. És una fira molt esperada i amb gran renom entre els expositors i els visitants. Va començar el 7 d’octubre i s’allarga fins a l’11 d’aquest mateix mes.

Aquesta fira acull un total de 160.000 visitants que com Carns Milà, van a la recerca de la innovació i nous productes que s’introduiran en un futur pròxim al mercat.

Es tracta de la 33a edició de la Fira, on un total de 192 països han passat al llarg d’aquests anys. En aquest vídeo del 2015 s’aprecia molt bé quina és l’essència de la fira i en què consisteix.

Carns Milà a la Fira

A Carns Milà no podíem perdre una experiència professional com aquesta. Ens agrada descobrir nous productes, estar a l’última de la innovació i alhora fer contactes amb nous proveïdors. Anuga és una fira internacional que acull països de tot el món i per tant està a la vanguarda dels nous productes i maquinària.

És important estar present en tot el que passa i a la vegada participar-hi per dur a terme canvis i innovació a les empreses. A Carns Milà sempre ho hem tingut molt clar que per evolucionar s’ha d’innovar.

“Taste the future” és el lema d’aquest any, que ens fem nostre incorporant en el dia a dia noves prestacions, nous productes i processos.