Fa uns dies enrere vam rebre la visita dels alumnes del curs de carnisseria-xarcuteria de l’Ajuntament de Calafell. Estem molt contents de rebre visites tant especials i més si són persones del nostre sector.

Des de Carns Milà ens comprometem amb les noves generacions, ens agrada poder formar part de l’ensenyament del futur i a la vegada poder donar tota la informació necessària perquè tots aquests alumnes aprenguin i siguin uns bons professionals del sector.

Vam passar una agradable estona ensenyant-los les nostres instal·lacions, comentant els serveis que oferim i intercanviant opinions. Sempre és benvingut rebre estudiants amb tanta il·lusió i amb ganes d’aprendre.

Visita carnissers carns milà
Visita carnissers carns milà
Visita carnissers carns milà
Visita carnissers carns milà
Visita carnissers carns milà
Visita carnissers carns milà
Visita carnissers carns milà
Visita carnissers carns milà