Peix

Bacallà, esturió, salmó i truita d’orígen seleccionats. Peixos delicatessen amb presentacions òptimes per a la restauració.

El nostre bacallà es pesca a prop de les costes d’Islàndia amb pesca sostenible. Només de “classe A” que significa que els exemplars capturats no tenen cap deteriorament provocat per la pesca o en el seu posterior període de manipulació i només processem bacallans en fresc que mai es congelen.

Fem servir únicament Salmó Reial de l’Atlàntic de qualitat superior; i el tractem a l’estil tradicional finlandès. Per això una de les particularitats que fa únic aquest producte són les fustes nobles portades especialment des d’allà. Juntament amb una combinació secreta d’herbes, el fum d’aquesta barreja aconsegueix nostres tres qualitats excepcionals: sabor, aroma i textura úniques.

Hi ha moltes maneres de preparar i fumar el salmó; nosaltres ens especialitzem en aquest sistema originari de Finlàndia, conegut com “fumant en calent”, en el qual s’aplica calor i fum a la vegada. El nostre objectiu és oferir un producte artesanal i exclusiu, cuidant fins al més mínim detall, que sedueixi als paladars més exigents.

Salmó

Bacallà

Truita

Esturió

Vols descarregar-te el nostre catàleg de Peix?

Omple el formulari de contacte i et farem arribar el nostre catàleg.

Formulari de contacte