El passat dimarts 9 de maig, es va celebrar el II Foro Pyme Tarragona al municipi de La Canonja. Un acte organitzat per El Banco Popular i El Periódico de Catalunya.

En representació de Carns Milà, Eulàlia Milà i Lluís Vila, van formar-hi part entre els 400 empresaris de la província de Tarragona.

Les pimes no podem mirar cap a l’altra banda en la transformació digital. És indispensable ocupar el temps necessari per fer aquesta transformació: tenir una visió integral del canvi digital, com es pot utilitzar per millorar processos interns, augmentar la productivitat i accedir a nous mercats.

Aquest és el principal missatge traslladat per Fernando Rodríguez, director general de digitalització del Banc Popular, als empresaris reunits.

El procés de digitalització de l’empresa és un repte assolit de Carns Milà, tant pel que fa als processos interns lligats amb la productivitat, com a la millora contínua del servei al client. En aquest sentit, les línies d’actuació principals de l’empresa es centren en la millora de l’efectivitat de les comunicacions al client així com el seguiment de comandes en temps real.

 

  • Participació de Carns Milà a II Foro Pyme Tarragona
  • Participació de Carns Milà a II Foro Pyme Tarragona
  • Participació de Carns Milà a II Foro Pyme Tarragona
  1. 1
  2. 2
  3. 3