C/Tarragonès, 25, 43710  Santa Oliva, Tarragona - Tel. 977 66 29 32 - info@carnsmila.com

Col·laboradors amb el “Grup Entrem-hi”

Carns Milà i Grup Entrem-hi

El passat 16 de novembre va donar lloc la 8a edició de Speed Dating empresarial, organitzat per Grup Entrem-hi. Una gran iniciativa dirigida a desenvolupar activitats econòmiques i projectes sociolaborals que permeten millorar la qualitat de vida de les persones en situació o risc d’exclusió social.

En aquesta ocasió, vam entrevistar diferents candidats a treballar amb nosaltres.

Carns Milà i Grup Entrem-hi

Què és Entrem-hi

Entrem-hi són entitats i empreses socials que desenvolupen activitats econòmiques i projectes sociolaborals. És a dir, ajuden a totes aquelles persones amb risc d'exclusió social i laboral i els hi milloren la qualitat de vida en el marc d'un procés d'acompanyament professional.

Grup Entrem-hi porta més de 20 anys treballant per millorar la qualitat de vida de les persones en risc d'exclusió.

Acompanyament professional

Es programen accions siguin individuals o grupals que permeten adquirir tots els coneixements professionals que cada persona necessita per ocupar aquells llocs de treball que demanen les empreses del mercat laboral.

Itineraris personalitzats d'inserció

Cada persona és diferent per tant cada persona té l'oportunitat de respondre's què vol, què ha de fer per aconseguir-ho i si se sent capaç de fer-ho en aquell moment. Són tres preguntes bàsiques si es vol arribar a aconseguir feina.

Grup Entrem-hi

Comentaris

    Deixa un comentari

    XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

    Facebook